Wat hebben we gister een geweldige premiejagertocht gehad! Er deden 18 ploegen mee met in totaal zo’…

Wat hebben we gister een geweldige premiejagertocht gehad! Er deden 18 ploegen mee met in totaal zo’n 140 deelnemers. Naast dat de deelnemers opgejaagd werden door onze hunters, waren er ook een hoop spoken op de route die menig hartverzakking hebben veroorzaakt.

Uiteindelijk kwan de ploeg van Geert Oane, Eric, Kornelis en Jacob als winnaar uit de bus. Zij hadden alle opdrachten goed opgelost, alle letters verzameld en het slotwoord geraden, zaten bij de weegopdracht het dichtst bij en waren vooral niet gespot door onze hunters! Gefeliciteerd, een top prestatie!!!

Onze dank gaat uit naar alle deelnemers! Doet er niemand mee, hoef je ook niks te organiseren… Vooral ook dank naar de groep van zo’n 25 vrijwilligers, bestaande uit premiejagers, spoken en overige vrijwilligers van de organisatie. Zij hebben hier een hoop tijd en moeite in gestoken, super!!!

Als het eind volgend jaar weer donkerder gaat worden melden wij ons weer! Graag weer tot volgend jaar!!!

Ps: in alle hectiek hebben wij gister geen foto’s genomen van de deelnemers… Deelnemers die zelf foto’s of video’s hebben gemaakt nodigen wij uit die onder dit bericht te delen.





Bekijk dit bericht op Facebook

4 reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top