Bed & Breakfast en corona-maatregelen

Door de restricties opgelegd door de overheid i.v.m. het coronavirus moet de horeca van Veldzicht Metslawier helaas een tijd gesloten blijven.

In de Bed & Breakfast daarentegen mogen wij wel gasten (uit Nederland) ontvangen. U kunt daarom ook in deze ‘vreemde tijden’ een B&B-kamer bij ons boeken. Wij zullen bij uw bezoek vanzelfsprekend wel de regels, gesteld door het RIVM, in acht houden. Zo zullen wij altijd, dus ook bij aankomst en vertrek, anderhalve meter afstand houden. Wanneer u ontbijt bestelt, zullen wij dit voor de deur van uw kamer plaatsen, waardoor contact vermeden wordt.

Wij hopen u daarom, ondanks de situatie waar wij nu inzitten, toch te mogen verwelkomen in ons Bed & Breakfast.
U bent, ook nu, van harte welkom!


Bed & Breakfast Friesland Metslawier

Aan de achterzijde van Veldzicht Metslawier zijn twee prachtige B&B-kamers gesitueerd. Deze beide kamers staan los van het horecagedeelte en de lunchroom van Veldzicht Metslawier en per kamer geschikt voor maximaal 4 personen. Maar wanneer u met minder dan 4 personen wilt verblijven, bent u bij ons natuurlijk ook altijd van harte welkom! Wilt u reserveren voor meer dan 4 personen? In dat geval kunnen beide kamers worden gekoppeld en zijn daarmee geschikt tot 8 personen. De prijs voor de kamer(s) wordt dan aangepast aan het aantal personen.

Stukje historie
Begin 19e eeuw fungeerde Veldzicht al als herberg. Nadat Veldzicht deze functie lange tijd niet meer heeft vervuld, is het vanaf april 2020 weer mogelijk om te overnachten in Veldzicht. Er zijn twee prachtige nieuwe B&B kamers gecreëerd achter in de oude boerderij van het pand.

Ruime kamers
Zowel de Balthasar Bekker-kamer als de Master fan Loan-kamer zijn met hun oppervlakte van zo’n 50m2 ruim te noemen. Voor beide kamers is er gekozen voor een ‘open concept’, wat de kamers ruimtelijk maakt. In beide kamers is wel een gescheiden badkamer aanwezig met regendouche en toilet. In de zomer kunt u gebruik maken van een eigen terras.

Zelf koken of roomservice!?
Het is vanzelfsprekend mogelijk om een ontbijt te bestellen en ook kunt u lunchen en dineren in de lunchroom van Veldzicht Metslawier. Maar ook heeft u de mogelijkheid om in de kamer zelf iets te bereiden. Beide kamers zijn voorzien van een keukentje met koelkast, kookplaat, combi-oven en Dolce Gusto Koffiemachine.

Bezienswaardigheden
Metslawier is een klein dorpje met zo’n 900 inwoners en ligt op het heerlijk rustige platteland van Friesland. Metslawier ligt op 6 km afstand van het pittoreske stadje Dokkum en op zo’n 10 km afstand van Lauwersoog en daarmee ook het Lauwersmeer en de Waddenzee. In Metslawier en haar omgeving kan je onder andere heerlijk fietsen en wandelen.

Klik hier voor meer informatie over Metslawier en haar omgeving!


Reserveren

Reserveren is inmiddels mogelijk via het reserveringsformulier op deze website.
Of gelijk boeken via Booking.com waar u tevens de actuele beschikbaarheidsdata kunt inzien.

Wij hopen u dan ook gauw te mogen verwelkomen in ons gloednieuwe Bed & Breakfast!

top