Verbouwing Café Veldzicht Week 51 Er gebeurt een hoop in en rond Café Veldzicht de laatste weken. V…

Verbouwing Café Veldzicht Week 51

Er gebeurt een hoop in en rond Café Veldzicht de laatste weken. Vooral boven in de beheerderswoning en op de rest van de bovenverdieping zijn activiteiten. Rondom het gebouw zijn de mannen van de WMR bezig met het afvoeren van grond en het aanleggen van drainage, zodat er later bestrating, parkeerplaatsen en terrassen kunnen worden aangelegd. Van dit alles geen foto's, maar wél van de overige werkzaamheden.

Zo zijn de mannen van Bouwgroep Dijkstra Draisma druk bezig geweest in de B&B-kamers. Hierin staan inmiddels ook de frames van de tussenwanden omhoog. Begin volgend jaar gaan zij daar verder met het aanbrengen van isolatie en OSB-platen.

De schilders van Nutma hebben de hal en entree gereed gemaakt, Dit ziet er inmiddels prachtig uit. Zelfs de oude prijzenkast van volleybalvereniging Wez Warber hangt weer aan de muur en vervult nu de functie van publicatiekast. Dus wanneer u uw jas ophangt in de hal van Veldzicht, kijkt u dan even omhoog in de kast om te weten wat er te beleven is in Metslawier en omgeving.

De komende twee weken hebben we vakantie wat betreft de verbouwingen. Maar wel zijn wij natuurlijk rond de jaarwisseling geopend en hebben we nog het Metslawier Gesloten Darts en oudejaarsdag in het vooruitzicht. Wij hopen u dan te verwelkomen in Café Veldzicht. In januari worden de werkzaamheden hervat en zo hopen wij in maart/april 2020 helemaal klaar te zijn met de complete verbouwing.

Wij zijn van plan om er vervolgens een geweldig 2020 van te maken. Doet u met ons mee? En blijft u ons volgen op Facebook? Tot de volgende…
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top