Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 40 "t begjint der op te lykjen" Deze week weer m…

Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 40

"t begjint der op te lykjen"
Deze week weer mooie vorderingen in en om Café Veldzicht.

De egaline-vloer ligt er inmiddels in. Ook is de bar naar beneden gehaald. Sietse Ruurd heeft 'm eerst op wielen op z'n plek onder de bak gezet. De bar zal verder helemaal opgebouwd worden, zodat we 'm na het leggen van de pvc-vloer in één keer op z'n plek kunnen rijden en neer kunnen zetten. Ook wordt er nog wat geëxperimenteerd met verschillende kleuren op de bar en we zijn er tot op dit moment nog steeds niet over uit welke kleur de bar nou gaat krijgen.

De kleuren in de kroeg zelf zijn we wel over uit. De voorkant van het café staat al zo ongeveer helemaal in de kleuren. De grote stalen balk is in de brandwerende coating gezet en is ook al zwart geschilderd. De balken van het plafond hebben nog een mooie kleur gekregen en daarmee is ook het plafond nu klaar.

In de achterzaal zijn alle lampen opgehangen. Naast de drie hanglampen komen ook hier weer de lampen in de rails terug, net als in de lunchroom. Deze kunnen straks op de dartborden worden gericht, maar ook kunnen ze de tafels in de achterzaal van licht gaan voorzien. Ook is er op één van de wanden een prachtige fotoprint aangebracht. Volgende week zullen er nog twee fotoprints volgen op andere muren in het café.

In de lunchroom heeft de bar een donkerdere kleur groen gekregen. Ook is in dezelfde kleur lambrisering aan gebracht. Tegen de wand boven de bakoven is ook nieuw behang geplakt passend bij het thema van een lunchroom…

De mannen van BGDD zijn vooral achter met de gevels bezig. Zo zijn er al drie mooie hoge ramen aangebracht in één van de B&B-kamers. Maar ook in de opslag (de voormalige snackbar) zijn twee kleinere, hoge ramen in de gevel gezet. Ook de cv is geïnstalleerd, waardoor de vloerverwarming deze week voor de eerste keer kon worden aangezet.

Kortom: er gebeurt nu een hele hoop en het gaat ontzettend snel. Maar dat mag ook wel! Daardoor liggen we nog mooi op schema om alles klaar te hebben vóór de heropening.

https://www.veldzichtmetslawier.nl/zaterdag-19-oktober-201…/

Volgende week volgt weer een update!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top