Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 40 Deze week wat minder foto’s dan gewoonlijk bij de update…

Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 40

Deze week wat minder foto’s dan gewoonlijk bij de update. Dit heeft de simpele reden dat we nu écht bijna klaar zijn in het horecagedeelte en er moet volgende week zaterdag ook nog iets te zien zijn tijdens de opening.

Deze week zijn de vloeren gelegd in de kroeg, lunchroom en toiletten. Doordat de vloer erin ligt, konden we ook de wielen onder de bar vandaan halen. Dus de bar staat nu definitief op z’n plek. Ook is de kleur die op de bar komt inmiddels bekend. Verder hebben de schilders van Nutma de andere fotoprints op de muren aangebracht. Op de muur tussen de B&B en de achterzaal is mooi behang geplakt. Ook het overige schilderwerk is nu nagenoeg klaar.

Aan de achterzijde zijn de mannen van Bouwgroep Dijkstra Draisma bezig met de achtergevel. De kozijnen met deuren en glas van de twee B&B-kamers zitten er al in! Volgende week kunnen ze hopelijk al beginnen met het hout op de gevels.

Volgende week zaterdag is de heropening. We hebben dus nog één week te gaan. Ondanks dat we keurig op schema liggen, hebben we nog een hoop te doen. Er moet nog een hoop geïnstalleerd worden, zoals b.v. de muziek- en de tapinstallatie. Maar we gaan alles regelen en we zien u graag volgende week zaterdag 19 oktober bij de heropening van Café Veldzicht!!!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top