Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 39 Schuren, sauzen, schilderen, verven en kliederen deze we…

Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 39

Schuren, sauzen, schilderen, verven en kliederen deze week. Ook plamuren, uitvlakken en gaatjes stoppen is veelvuldig voorbij gekomen. Oftewel de schilders zijn druk bezig en de eerste resultaten en kleuren worden zichtbaar (zie foto's).

Sietse Ruurd heeft deze week de bak van de bar al naar beneden gehaald en op z'n plek gehangen. Alles paste gelukkig perfect en de bak is goed en deugdelijk aan het plafond bevestigd met lange draadeinden. Je moet er toch niet aan denken dat zo'n ding naar beneden komt… Een mooi stukje vakmanschap Sietse Ruurd!

De timmermannen van BGDD zijn inmiddels aan de achterkant bezig, waar de B&B uit de grond gestampt zal worden. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan de buitengevel. De eerste kozijnen zitten er alweer in aan de kant van de Beckerstrjitte. Hier komen mooie hoge ramen in. De komende weken gaat ook de complete achtergevel eruit en zal uiteindelijk overal hout tegenaan komen.

Ook lopen er nog installateurs tussen alle bouwvakkers, schilders en stagelopers door. Zo worden er cv-ketels geïnstalleerd, waardoor hopelijk nog voor het weekend de vloerverwarming voor het eerst kan worden aangezet. Ook zijn de (binnenkort weer) lichtgevende Heineken-borden weer aan beide zijden van de kroeg bevestigd. Mogelijk dat één van deze borden nog vervangen gaat worden door een Amstel-bord.

Volgende week volgt weer een update. Ook dan hopelijk weer mooie resultaten! Als alles volgens planning verloopt, komt volgende week de bar zelf ook al naar beneden. Ook de schilders zullen weer volop bezig zijn.

Iedereen is keihard bezig om op tijd klaar te zijn voor de heropening van het café op zaterdag 19 oktober 2019! We liggen op schema…

https://www.veldzichtmetslawier.nl/zaterdag-19-oktober-201…/
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top