Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 38 Er is weer heel wat gebeurd deze week. Alle wanden zijn …

Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 38

Er is weer heel wat gebeurd deze week. Alle wanden zijn inmiddels dicht en ook de meeste gaten en overige oneffenheden in het gips zijn gestopt. Het plafond aan de voorkant is inmiddels bijna helemaal klaar. Ook zijn er nu kraalschroten op de lambrisering aangebracht. Dit zorgt voor een prachtig geheel voor in de kroeg.

Ook in de achterzaal is alles gereed voor het schilderwerk. De toiletten kunnen in de nieuwe situatie vanaf twee kanten benaderd worden. Op de foto's is duidelijk zichtbaar dat wanneer de schuifwand straks dicht zit, je vanuit de achterzaal straks ook de toiletten kunt bereiken zonder door de kroeg te hoeven.

Ook zijn de schilders nog bezig om buiten de kozijnen in de verf te zetten. De schilders zullen de komende weken echter hun handen vol hebben om het kroeggedeelte klaar te krijgen voor de openingsdatum.

Op de bovenverdieping is Sietse Ruurd bezig met de laatste loodjes betreffende de bar. Volgende week zal de bar al naar beneden gaan en voor het eerst op z'n plek worden gezet. Daarna moet die eerst weer aan de kant, omdat de pvc-vloer eerst moet worden gelegd alvorens wij de bar definitief kunnen plaatsen.

Dat staat dus voor volgende week op de planning en ook de schilders zullen volgende week druk bezig zijn. Volgende week volgt er natuurlijk weer een update!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top