Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 37 Afgelopen maandag is de cement-dekvloer gestort. De volg…

Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 37

Afgelopen maandag is de cement-dekvloer gestort. De volgende dag konden de mannen van BGDD voorzichtig de vloer alweer betreden om hun werkzaamheden te vervolgen. Zij zijn de hele week weer hard aan de slag geweest.

Zo zitten de mooie oude kraalschroten alweer bijna allemaal in het plafond aan de voorzijde. Dit wordt zo een prachtig mooi plafond met een oude look. Ook het plafond boven de bar zit al helemaal in het gips. Hier is het plafond wat lager dan aan de voorzijde en dan in de achterzaal. Zo wordt het in combinatie met de nieuwe bar hopelijk wat knusser allemaal.

Intussen is ook de oude gasmeter verwijderd van achter de bakwand in de lunchroom. De mannen van Verkley en PeBro Installaties zijn hier hard mee bezig geweest afgelopen week. Ook dank aan de firma Droogers die de bakwand weer op z'n plek hebben gezet. Binnenkort kunnen we daarom bezig met het finetunen van de lunchroom (met name t.a.v. de vloer).

Op de bovenverdieping vordert Sietse Ruurd ook met de bouw van de nieuwe bar. Ik heb van hem ook toestemming gekregen om een foto van de achterkant van de bar te plaatsen op Facebook. De voorkant is nóg veel mooier, daar geen foto's van. Mocht u toch heel erg nieuwsgierig zijn, dan moet u wachten tot de opening. Of u mag ook gerust eens een kijkje nemen bij Sietse op de bovenverdieping wanneer hij bezig is.

Deze week werden ook de schilders van Nutma al gesignaleerd. Volgende week gaat BGDD nog een week vol aan de slag en dan hopen zij grotendeels klaar te zijn in het cafégedeelte. Vanaf dan hebben de schilders vrij spel en kunnen ook zij zich uitleven.

Kortom: 't begjint der op te lykjen'
Volgende week weer een update, met ook dan ongetwijfeld weer mooie resultaten. Tot volgende week!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top