Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 36 De mannen van BGDD hebben de vaart erin. Ook deze week i…

Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 36

De mannen van BGDD hebben de vaart erin. Ook deze week is er weer heel wat gebeurd. Alle wanden zijn voorzien van isolatiemateriaal en weer dicht gemaakt. Ook zit er op veel plaatsen al gips tegenaan.
De balkenlaag van het plafond van de zaal is ook aangebracht, zodat het plafond er hier binnenkort in kan. Op de vloer is deze week tempex aangebracht, waar vandaag de vloerverwarming op wordt gelegd. Zo kan volgende week maandag de cementdekvloer al gestort worden in het café-gedeelte, de zaal én in de B&B.

Installateur Peter van Pebro Installaties heeft moeite om alles bij te houden en alle kabels, leidingen en stopcontacten aan te leggen voordat de mannen van BGDD de muur hebben dicht gemaakt. Het gaat allemaal in een sneltreinvaart.

Op de bovenverdieping is Sietse Ruurd (stagiair bij BGDD ) nog steeds volop bezig met de werkzaamheden aan de bar. Hier geen foto's van, omdat dit een geheim project is…

Kortom: iedereen geeft de volle 100% om op tijd klaar te zijn om het café op zaterdag 19 oktober 2019 weer feestelijk te kunnen heropenen.

Volgende week weer een update!

Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top