Verbouwing Café Veldzicht – Update week 35 Deze week is de betonvloer gestort. Hierdoor konden de m…

Verbouwing Café Veldzicht – Update week 35

Deze week is de betonvloer gestort. Hierdoor konden de mannen van Bouwgroep Dijkstra Draisma ook weer bezig met de opbouw. Zo staat de muur die de B&B en de achterzaal scheidt er al. Hier komt nog een hele hoop isolatie tussen, zodat onze gasten straks altijd rustig kunnen slapen. Doordat deze muur er staat zijn nu ook de contouren van de achterzaal al zichtbaar. Dit wordt toch nog een behoorlijke zaal waarin wij straks weer moeiteloos kunnen darten, klaverjassen en bingoën. Maar ook wordt het een zeer geschikte zaal om in te vergaderen. Een paneelwand zal later de zaal dan weer van de kroeg scheiden.

Aan de voorkant zijn nieuwe kozijnen met isolerend glas geplaatst. Zo kunnen de mannen van Nutma Schilders binnenkort ook het buitenwerk afschilderen en zullen de kozijnen beneden weer matchen met die van de bovenverdieping.

Op die bovenverdieping is Sietse Ruurd inmiddels begonnen met de opbouw van de nieuwe bar. Hij gebruikt hiervoor het oude blad van de bar. Maar de nieuwe bar krijgt wel een hele nieuwe vorm. Zoals u op de foto kunt zien zal de bar meer vierkant worden, wat de gezelligheid moet gaan bevorderen.

Zo zijn we dus alweer volop aan het bouwen. De komende weken zullen er daarom steeds mooie veranderingen zichtbaar worden. Houdt daarom de komende weken ons Facebookpagina in de gaten voor de updates!!!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top