Verbouwing Café Veldzicht – Update week 29 Binnen liggen de werkzaamheden tijdelijk stil i.v.m. vak…

Verbouwing Café Veldzicht – Update week 29

Binnen liggen de werkzaamheden tijdelijk stil i.v.m. vakanties. Buitenom zijn de schilders en voegers deze week wel doorgegaan. Daarom alleen foto's van de buitenkant deze week, omdat er binnen nagenoeg niks veranderd is.
De voegers zijn inmiddels klaar en ook de schilders schieten goed op. Daarom zal aankomende week de steiger al weggehaald gaan worden. Volgende week komen er dus mooie foto's van "het nieuwe Veldzicht". Het pand zal er weer als een plaatje bijstaan!

Vervolgens gaan we langzaam de volgende fase van het project in. Dit betekent dat we ook in de kroeg voorzichtig zullen beginnen met slopen. Hierdoor zullen we dit weekend en de aankomende twee weekenden nog 'gewoon' geopend zijn, maar daarna niet meer. Vanaf maandag 5 augustus beginnen we met het echte sloopwerk en zal de kroeg voor een periode van zo'n 2 maanden afgesloten zijn. Hoe ons bedrijfsvoering e.d. dan verder gaat laten wij u tegen die tijd weten.

Sowieso komen er veel veranderingen aan de komende tijd (denk aan: opening nieuw terras, verruiming openingstijden, nieuwe menu- en lunchkaart), dus houdt ons facebookpagina in de gaten. Ook zijn wij achter de schermen bezig met een nieuwe website, welke ook binnenkort in de lucht gaat.

Owjah ps: wij spotten ook nog een verliefd stel in ons lunchroom gister…

Wij houden u op de hoogte de komende tijd!!!Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top