Verbouwing Café Veldzicht – Update week 28 De lunchroom en toiletten zijn klaar!!! En wat is het mo…

Verbouwing Café Veldzicht – Update week 28

De lunchroom en toiletten zijn klaar!!! En wat is het mooi geworden. De oven is verplaatst en er is een nieuwe grill geïnstalleerd. De foto's geven een goed beeld van het resultaat, maar wij adviseren u om toch zelf ook even een kijkje te nemen (mocht u dit nog niet gedaan hebben). U kunt nu door te ingang van de kroeg naar binnen en dan door de deur aan de linkerkant…
Overigens moeten we nog wel vermelden dat in beide vertrekken de pvc-vloer nog moet worden gelegd. Ook moet e.e.a. nog afgewerkt worden en er zullen nog wat accessoires komen die de boel verder opleuken. Maar een mooi eerste écht resultaat!

De komende weken gaan we gewoon door. Zo hopen we rond en misschien zelfs wel vóór de bouwvak de steiger weg te kunnen halen. Dan wordt goed zichtbaar hoe mooi het nieuwe voegwerk erin zit. Ook kunnen we dan het terras plaatsen en daarbij zullen we dan ook ons openingstijden gaan uitbreiden. Tegen die tijd zullen ook de nieuwe lunchkaart en menukaart klaar zijn.

Bij de foto's zit ook een foto van de achterkant van het pand, waar de B&B zal gaan komen. Daar is alles afgegraven en het nieuwe zand ligt er al in. Tijdens de bouwvak gaan we ook bezig met het slopen van het café-gedeelte. Wanneer dat gedaan is, kunnen we na de bouwvak in beide vertrekken (B&B en kroeg) de cement-dekvloer in één keer gaan storten. Als wij het café gaan slopen, zullen wij overigens een noodvoorziening creëren om toch door te kunnen blijven draaien.

Kortom: er is veel gebeurd en er gaat nog veel gebeuren. Wij blijven u op de hoogte houden met onze updates.
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top