Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 25 Deze week ging de meeste aandacht uit naar de lunchroom …

Verbouwing Café Veldzicht – Update Week 25

Deze week ging de meeste aandacht uit naar de lunchroom en de toiletten. Logisch, omdat beide ook al snel, als eerste, zullen worden opgeleverd.

In de lunchroom zijn inmiddels de wanden geïsoleerd. De gipsplaten zitten er al tegenaan en de elektriciteit is ook al aangelegd. Op de vloer is het tempex aangebracht, waardoor we volgende week bezig kunnen met de vloerverwarming. Ook wordt volgende week dan nog de afwerkvloer gestort. Kortom: het gaat heel hard in de lunchroom. Nog even geduld en dan is het klaar. Wij kunnen niet wachten!

Ook in de toiletruimte zijn grote stappen gemaakt. Hier staan nu nieuwe muren overeind, waardoor alweer de indeling van de nieuwe toiletten te zien is. Lijkt erg op de oude en n vertrouwde situatie, alleen is nu alles nieuw. Over een aantal weken zijn we dus af van het gezeik over de toiletten op het plein en kunnen we weer zeiken in de mooie nieuwe toiletten in Café Veldzicht…

Buitenom ligt het werk ondertussen ook niet stil. Alle oude voegen liggen eruit en alle muren zijn waar nodig gerestaureerd. Volgende week kunnen de voegers bezig met het aanbrengen van de nieuwe voeg, welke inmiddels goedgekeurd is door de gemeente (ook niet onbelangrijk). Het dak is inmiddels helemaal gerenoveerd en de constructie hiervan is verstevigd. Hierdoor kunnen er later mogelijk nog zonnepanelen op geplaatst worden.

Zo wordt er op meerdere fronten keihard gewerkt en worden er mooie stappen gezet richting het nieuwe Veldzicht. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen. Volgende week weer een nieuwe update!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top