Vanaf de zomer 2019 een nieuw Café Veldzicht!

Geachte dorpsbewoners,

Waarschijnlijk heeft u er de afgelopen tijd al iets over gehoord. Ook heeft u ongetwijfeld de grote steigers rondom Café Veldzicht zien staan. Wij zijn achter de schermen (en inmiddels ook vóór de schermen) al een tijd bezig met een plan om Café Veldzicht nieuw leven in te blazen. Hierbij zal onder andere het pand flink aangepakt en gerenoveerd worden. Maar ook zal de functie van Café Veldzicht veranderen. Zo zal er achter in het pand een Bed & Breakfast gecreëerd worden. Dit zal overigens niet ten koste gaan van het café en de snackbar! Ook de snackbar zal een transformatie ondergaan en zal omgetoverd worden in een lunchroom. De hierbij behorende menukaart zal ook flink uitgebreid worden en er zal een lunchkaart bij komen.

Door al deze veranderingen zal Café Veldzicht ook weer meer geopend zijn!
Dit natuurlijk vanwege de Bed & Breakfast en het toerisme, maar ook omdat wij Café Veldzicht graag meer een dorpshuis-functie willen laten vervullen. Wij hopen hierbij om gezamenlijk meer ‘dorpsactiviteiten’ te organiseren en zoeken samenwerking met dorpsgenoten en verenigingen. Ook gaan wij een geheel nieuwe vergaderruimte inrichten, om zo verenigingen de mogelijkheid te geven om bij ons te komen vergaderen. Bij deze (dorpsgerelateerde) vergaderingen zullen wij de consumpties tegen een gereduceerd tarief beschikbaar stellen. Ook wanneer er (dorpsgerelateerde) activiteiten worden georganiseerd zijn er mogelijkheden om korting te geven op de consumpties. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Jaap & Annie Meinsma, of met
Wessel Meinsma.

Café Veldzicht moet weer meer voor het dorp worden! Dat hopen wij op deze manier te bewerkstelligen. Wij zullen vooral proberen om meer activiteiten voor het dorp te organiseren. Maar heeft u zelf een leuk idee of een leuke activiteit voor het dorp? Mogelijk kunnen wij u daar dan bij helpen! Neemt u dan vooral ook contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Hierbij is niks te gek!

We hopen tegen het einde van 2019 klaar te zijn met alle werkzaamheden.

Houdt u de komende tijd ook de nieuwe website in de gaten: www.veldzichtmetslawier.nl.
Deze zal met de tijd de oude website “www.cafeveldzicht.nl” vervangen.

Via de website, maar ook via onze Facebook-Pagina houden wij u op de hoogte van de vorderingen rondom het café. Ook kunt u natuurlijk gewoon langs komen in Café Veldzicht om te vragen naar de vorderingen. Schroomt u ook vooral niet om andere dorpsgenoten ook op de hoogte te houden!

Kortom: “Der mat wer wat gebeure oppe hoeke” en Café Veldzicht wil hier graag weer het bruisende middelpunt van worden!

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top