Update verbouwing Café Veldzicht – Week 6 De B&B-kamers gaan als een speer! Deze week is de pvc-vlo…

Update verbouwing Café Veldzicht – Week 6

De B&B-kamers gaan als een speer! Deze week is de pvc-vloer gelegd in beide kamers. De eerste meubels zijn ook al gebracht en staan al in de kamers. Zo zijn de beide B&B-kamers al ver gevorderd en moet er alleen nog wat installatiewerk gedaan worden. Daarna komt het nog aan op de laatste details. Ook gaan we bezig met de site en binnenkort kunnen de B&B-kamers al online geboekt worden!

Op de bovenverdieping hebben de harde werkers van Bouwgroep Dijkstra Draisma ook weer het nodige werk verzet. De vloer is in alle vertrekken bedekt met fermacellplaten, die moeten voorkomen dat op de bovenverdieping meegezongen kan worden met de muziek die in de kroeg wordt gedraaid. Bijna al het gips is inmiddels aangebracht op alle wanden en plafonds. De schilders van Nutma zijn dan ook druk bezig om de duizenden schroefgaten dicht te plamuren. De installateur heeft daarvoor ook al alle werkzaamheden verricht m.b.t. stopcontacten en lichtpunten e.d. Willem heeft een nis getimmerd op de plaats waar de keuken zal worden geplaatst. De keuken zal dan ook al snel geplaatst gaan worden!

In het cafégedeelte is inmiddels de buit opgehangen van de luchtbehandelingsinstallatie. Dit systeem zorgt voor een goede luchtcirculatie en voert constant verse lucht van buitenaf aan. Ook kan de temperatuur met deze installatie geregeld worden en kunnen wij ruimtes elektrisch verwarmen en koelen. Het systeem is vandaag voor het eerst in werking gezet en zal volgende week nog verder worden gefinetuned.

Volgende week volgt er weer een update!!!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top