Update verbouwing Café Veldzicht – Week 5 Deze week waren de mannen van Bouwgroep Dijkstra Draisma …

Update verbouwing Café Veldzicht – Week 5

Deze week waren de mannen van Bouwgroep Dijkstra Draisma weer druk bezig met de bovenwoning en met de B&B-kamers. Boven zitten bijna alle wanden al in het gips. Enkele wanden moeten nog voorzien worden van een tweede laag gips. De deuren zijn deze week ook bijna allemaal geplaatst op de bovenverdieping.

In de B&B-kamers zijn deze week de keukens al geplaatst door BGDD. Ook de schilders van Nutma hebben de laatste werkzaamheden afgerond. Vandaag is zelfs de egaline-vloer al aangebracht, zodat volgende week de pvc-vloer kan worden gelegd. In de B&B-kamers schiet het dus al goed op!

Buiten heeft de WMR ook het aan de zijde van de Master fan Loanstrjitte het parkeerterrein erin liggen. Ook alle paden rondom de kroeg zijn aangelegd. Alle overige terrassen waren al aangelegd, waardoor de werkzaamheden van de WMR al bijna geheel zijn afgerond.

Zo zit de vaart er goed in en komen we steeds dichter bij het einde van het project. Volgende week volgt er weer een update over de vorderingen van de werkzaamheden.
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top