Update verbouwing Café Veldzicht – Week 44 Deze week zo ongeveer overal activiteiten. De (nood)trap…

Update verbouwing Café Veldzicht – Week 44

Deze week zo ongeveer overal activiteiten. De (nood)trap was vorige week al geplaatst, zodat er een extra vluchtroute vanaf boven is gegarandeerd. Daarom is nu ook in de buitengevel een deur naar buiten gemaakt, zodat wij vanaf boven meteen kunnen doorlopen naar buiten. Op de bovenverdieping is ook de luchtbehandelingskast geplaatst. Hiermee kunnen wij alle vertrekken in het pand straks elektrisch verwarmen en koelen.

Aan de achterzijde, waar de B&B-kamers komen, is de ruimte inmiddels al in tweeën gesplitst. Hier kunnen de mannen van Bouwgroep Dijkstra Draisma de komende weken verder met de B&B's.

In het café is de rail geplaatst waar later de schuifwand in kan worden gehangen. Deze zal binnen zo'n drie á vier weken geleverd en geplaatst worden. Zo kunnen we straks de achterzaal afsluiten van het café. De zaal kan dan ook gebruikt worden voor vergaderingen en feesten en partijen.

Aan de voorkant is de oude garagedeur verwijderd. Er zijn twee mooie hoge openslaande deuren weer in geplaatst. Later komt er ook nog nieuw hout op de garage.

Volgende week volgt er weer een update!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top