Update verbouwing Café Veldzicht – Week 4 Deze week veel bedrijvigheid in en om Café Veldzicht. Op …

Update verbouwing Café Veldzicht – Week 4

Deze week veel bedrijvigheid in en om Café Veldzicht. Op de bovenverdieping wordt hard gewerkt door de mannen van Bouwgroep Dijkstra Draisma en dat is ook zichtbaar. Alle wanden zijn geïsoleerd en zijn bedekt met OSB-platen. Ook is er een begin gemaakt met de plafonds. Volgende week komen de gipsplaten die de wanden en plafonds helemaal zullen afdekken. Zo zijn nu inmiddels de contouren van alle vertrekken zichtbaar.

In de B&B wordt nog steeds druk geschilderd en behang geplakt. Ook de tegelzetter is druk bezig geweest en in één van de beide B&B-kamers is de badkamer al helemaal betegeld. In de B&B komt het dus al bijna aan op het plaatsen van de keuken en het sanitair. Ook hier dus mooie vorderingen en het einde komt hier ook zelfs al bijna in zicht.

Buiten heeft de WMR het werk ook weer opgepakt. Rienk is druk bezig met de bestrating en ook hij heeft al mooie vorderingen gemaakt. Het terras voor de B&B-kamers ligt er al in en ook het privéterras voor de beheerders is al aangelegd. Verder komen er nog drie parkeerplaatsen aan de kant van de Master fan Loanstrjitte voor de B&B-bezoekers.

Aan de achterkant is in de rietkap een soort ‘schoorsteen’ aangebracht. Dit is ten behoeve van de luchtbehandelingsinstallatie. Binnenkort zal ook dit systeem in werking treden en kunnen wij alle ruimtes elektrisch verwarmen én koelen.

De komende weken zal er hard doorgewerkt worden, waardoor wij hopen in april helemaal operatief te zijn. Daarom zullen de B&B-kamers binnenkort al te boeken zijn. Wanneer dit daadwerkelijk zover is, laten wij u dit natuurlijk ook via dit kanaal weten.

Volgende week is er ook weer een update. Dus tot volgende week!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top