Update verbouwing Café Veldzicht – Week 26

Deze week werd wederom de meeste aandacht besteed aan de lunchroom en de toiletten. In beide vertrekken is vloerverwarming aangelegd en ook ligt de cement-dekvloer er al in. Er zijn nieuwe kozijnen en nieuwe deuren geplaatst en alle aansluitingen van water en elektra zijn gedaan. Alle isolatie en gipswanden zijn ook aangebracht. Daarom kunnen volgende week de stukadoor en de schilders al los!
Zonder tegenslagen staan wij over twee weken eten te bereiden in de nieuwe lunchroom. Ook de toiletten hopen wij over twee weken helemaal klaar te hebben. Kortom: dat gaat hard!

Ook de voegers zijn inmiddels druk bezig om de nieuwe voeg aan te brengen. Het resultaat ziet er prachtig uit! Wanneer u langs Veldzicht rijd, kijk dan even naar de bovenkant van de gevel want dat is al grotendeels klaar. Zodra de complete gevel er in zit en de steiger weggehaald is, kunnen wij pas echt optimaal genieten van het resultaat. Café Veldzicht zal er dan weer als nieuw bij staan.

In de achterzaal en B&B worden ondertussen de eerste benodigde constructieve werkzaamheden uitgevoerd. Ook hier gaat het werk, ondanks de aandacht voor lunchroom en toiletten, gestaag door.

Zo zijn we nog steeds op meerdere fronten werkzaam. Binnen twee weken zullen dus de eerste twee vertrekken worden opgeleverd en zijn de eerste échte resultaten van deze verbouwing zichtbaar. Eerst volgende week nog een update, alvorens wij het eindresultaat daarvan kunnen tonen. Tot volgende week!

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top