Update verbouwing Café Veldzicht – Week 23 Deze week konden we weer los! Dinsdag zijn de timmermann…

Update verbouwing Café Veldzicht – Week 23

Deze week konden we weer los! Dinsdag zijn de timmermannen van Bouwgroep Dijkstra Draisma, de voegers en de installateur weer begonnen.

Daarom zijn er deze week ook weer vorderingen te zien.
In de toiletten is alles zo ver klaar gemaakt dat de betonvloer binnenkort kan worden gestort.

In de nieuwe lunchroom is de gestorte betonvloer inmiddels opgedroogd. Waar vroeger de gang naar de kelderkast was is nu een nieuwe muur gemetseld (naast de oude toegangsdeur van de snackbar).

In de achterzaal is inmiddels het plafond helemaal gesloopt. Hierdoor is de rietkap van de boerderij nu helemaal in het zicht. Jammer dat deze situatie vanwege de brandveiligheid niet zo kan blijven bestaan, want het is een mooi gezicht! Op de tweede foto vanuit de achterzaal is de muur van de beheerderswoning te zien. Dit is dus de oude bovenzaal. Kortom: achter ligt nu alles open! Hier kan straks opnieuw opgebouwd gaan worden.

Ook op de bovenverdieping is inmiddels de grote stalen balk ter versteviging van de constructie geplaatst. Deze is een aantal weken terug ook al op de benedenverdieping geplaatst en loopt boven de stamtafel langs…

Kortom: we zijn weer volop bezig! De meeste aandacht gaat de komende tijd naar de lunchroom. Deze hopen wij al halverwege juli helemaal klaar én in bedrijf te hebben. Of misschien, met een beetje geluk, zelfs nog wel iets eerder!

Blijf de komende tijd de facebookpagina in de gaten houden voor updates.


Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top