Update verbouwing Café Veldzicht – Week 21 Door omstandigheden hebben wij deze week iets minder kun…

Update verbouwing Café Veldzicht – Week 21

Door omstandigheden hebben wij deze week iets minder kunnen doen dan wij voor ogen hadden, maar desondanks hebben we ook deze week weer niet stil gezeten.

Er is voornamelijk nog veel gesloopt. Zo zijn de achterzaal en de kamers aan de zijkant nu zo goed als helemaal gestript. Zo wordt alles gereed gemaakt om later hier de B&B en de achterzaal te realiseren.

Ook het toilet is verder gesloopt. We zijn hier nog niet begonnen met bouwen, dus we moeten nog een tijdje gebruik maken van het noodtoilet op het plein. We proberen z.s.m. om ook te beginnen met de bouw van de nieuwe toiletten.

In de nieuwe lunchroom is inmiddels wel de betonvloer gestort. Hier zijn deze week dus wel stappen gemaakt. Hierin wordt nu inmiddels zichtbaar hoe groot de nieuwe lunchroom ongeveer gaat worden. De lunchroom is dan, samen met het toilet, ook de eerste ruimte die opgeleverd zal gaan worden. Dit gaat straks sneller dan u denkt!

Café Veldzicht en de snackbar (met de nieuwe tijdelijke toegangsdeur) blijven overigens gewoon open de komende tijd, óók tijdens de verbouwing gaan wij gewoon door!

Volgende week gaan we weer door met verbouwen.
Dus volgende week ook weer een nieuwe update…

Tot volgende week!!!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top