Update Verbouwing Café Veldzicht – Week 20 Er is deze week weer heel wat gebeurd om en vooral ín Ca…

Update Verbouwing Café Veldzicht – Week 20

Er is deze week weer heel wat gebeurd om en vooral ín Café Veldzicht.

* De 'rookkamer' is inmiddels helemaal leeg. De kelder die hieronder lag is opgevuld met zand en de vloer is verder geëgaliseerd, waardoor al snel de betonvloer van de nieuwe lunchroom kan worden gestort. Waar op de foto nu nog de meterkast zit komt straks de bakwand met een oven en grillplaat, met daarvoor natuurlijk een balie. In de lunchroom zullen ook tafels/banken en stoelen worden geplaatst. Hierdoor kan er straks in de lunchroom gegeten worden, maar ook kan er nog 'gewoon' afgehaald worden. Binnenkort presenteren wij u de nieuwe menukaart en lunchkaart.

De ingang van de lunchroom is gewoon de bestaande deur vanuit de hal. Als u straks door de voordeur van Veldzicht stapt kunt u in de hal dus linksaf om in de lunchroom te komen en rechtsaf om de kroeg te betreden.
De ingang van de snackbar aan de kant van de Beckerstrjitte komt te vervallen. De huidige deur is op dit moment ook niet meer in gebruik, maar een aantal meters naar links is een nieuwe deur gemaakt, waardoor u nog steeds via de zijde van de Beckerstrjitte in de snackbar kunt komen. Ook mag u natuurlijk nog gewoon in de kroeg komen om uw eten af te halen.

* Het hokje dat voor het café staat is de tijdelijke toiletvoorziening. Dit omdat de toiletten van Café Veldzicht inmiddels ook al grotendeels gesloopt zijn, zoals u op de foto kunt zien. Hier zullen ook al snel nieuwe toiletten worden gerealiseerd.

* Ook is de achterzaal al aan de beurt. Hier is het systeemplafond verwijderd. Ook zijn hier aan de achterzijde alle platen en isolatie voor en achter de ramen verwijderd, waardoor er zowaar daglicht de achterzaal kan betreden. In een later stadium komen aan die achterzijde twee B&B-kamers. Daarvoor komt een achterzaal/vergaderzaal die de gehele breedte van de kroeg zal bestrijken. Ook scheidt deze zaal de B&B van het café. Tussen het café en de zaal komt wederom een demontabele paneelwand (wel een nieuwe).

Kortom: we gaan als een trein! Op dit moment wordt er vooral nog veel gesloopt, maar ook al snel zal er worden gebouwd en zullen we de eerste tekenen kunnen zien van hoe mooi het resultaat gaat zijn.

Houd de komende weken ons facebookpagina in de gaten voor updates van de verbouwing!!!

Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top