Update verbouwing Café Veldzicht – Week 2 Week 3 van dit nieuwe jaar is vandaag net van start gegaa…

Update verbouwing Café Veldzicht – Week 2

Week 3 van dit nieuwe jaar is vandaag net van start gegaan, maar hierbij toch nog even een korte update van de werkzaamheden van vorige week.

Op maandag 6 januari zijn de mannen van BGDD en installateur Peter weer los gegaan na een welverdiende kerstvakantie. De focus lag op de B&B-kamers én ook al op de woning op de bovenverdieping.

In de B&B was de vloer inmiddels voldoende gedroogd om verder te gaan met de wanden. Daarom zijn inmiddels alle wanden voorzien van OSB-platen. Hier zal nog gips tegenaan komen en daarna zijn de wanden al klaar voor het behang e.d.

Op de bovenverdieping staan inmiddels ook alle muren al overeind. De installateur is druk bezig om al het elektra aan te brengen in de buitenmuren, alvorens deze worden geïsoleerd en dicht gemaakt. Later gebeurt hetzelfde met de binnenwanden. Ook de binnenwanden staan inmiddels al omhoog en zo zijn dan ook al de contouren te zien van de woning en zijn alle verblijfsruimten herkenbaar.

De komende weken houden we de focus ook op de B&B en woning. Ook zal de laatste hand worden gelegd aan de luchtbehandelingsinstallatie. Hiermee kunnen wij het café en de lunchroom straks elektrisch verwarmen en koelen. In het horecagedeelte zal daarvoor ook nog net zo’n buis gehangen worden als in de lunchroom.

Tot de volgende update!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top