Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseerden wij met een groep van zo’n 25 fantastische vrijwilligers w…

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseerden wij met een groep van zo’n 25 fantastische vrijwilligers weer een Premiejagertocht!!!

Met in totaal zo’n 140 deelnemers verdeeld over 20 ploegen was de opkomst weer overweldigend! Deze deelnemers hebben, in gelukkig overwegend droog weer, hun uiterste best gedaan om uit handen van onze premiejagers te blijven. Hierbij werden sloten, greppels en brandnetels niet ontweken. De groepen werden dit jaar ergens gedropt om vervolgens de uitgestippelde route af te leggen. Ook dit jaar zaten er weer het nodige aantal spoken langs de route, o.a. in een “spookloods”, die de deelnemers de stuipen op het lijf hebben gejaagd.

Uiteindelijk ging de winst naar de ploeg van Remco, Marije, Mattheus, Keimpe en Esmee. Zij hadden alle opdrachten goed opgelost en daarmee onderweg ook alle juiste letters verzameld. Deze letter moesten ze gebruiken om de slotwoorden “Annemaria Koekoek” op papier te krijgen (hierin zat een verwijzing naar het overkoepelende thema Squid Game). De schattingsopdracht gaf uiteindelijk de doorslag, waarbij geraden moest worden hoeveel knikkers in een pot zaten. Hierbij zaten Remco, Marije, Mattheus, Keimpe en Esmee slechts 9 knikkers van het juiste antwoord van 786. Maar vooral werd deze ploeg ook niet gespot door onze hunters. Nogmaals gefeliciteerd, een topprestatie!!!

Nadeel aan de avond was een klein aantal groepen met “jeugdige deelnemers” die het nodig vonden om onderweg spullen te vernielen en na afloop een soort wedstijdje te houden wie het vaakst k*nker kon roepen binnen een minuut. Blijf volgend jaar alsjeblieft thuis!

Dank gaat uit naar de deelnemers en natuurlijk vooral naar alle vrijwilligers! Hunters, spoken en overige organisatie. Wederom zijn kosten noch moeite gespaard om er weer een geweldige happening van te maken!

We waren voornemens om wat meer foto’s te nemen, maar door de hectiek is dat er wederom een beetje bij ingeschoten. Daarom nodigen we jullie weer uit om jullie eigen foto’s/video’s te delen onder dit bericht.

Tegen het einde van 2024 zullen wij ons waarschijnlijk wel weer melden met een premiejagertocht, zien we jullie dan weer?

Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top