(Iets verlate) Update verbouwing Café Veldzicht – Week 43 Op zaterdag 19 oktober 2019 hebben wij ee…

(Iets verlate) Update verbouwing Café Veldzicht – Week 43

Op zaterdag 19 oktober 2019 hebben wij een geweldige en druk bezochte heropening gehad. Dank aan iedereen voor jullie komst en dat jullie er een fantastisch feest van hebben gemaakt!

Voor de mensen die helaas verhinderd waren op 19 oktober en ook verder nog geen kans hebben gezien om een kijkje te nemen, hierbij een aantal foto's van het eindresultaat van het horecagedeelte, de zaal, de lunchroom en de toiletten.

De focus lag de afgelopen week op de keuken/opslag. Dit is waar zich eerst de snackbar bevond. Deze is helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Wanneer de schilders ook hun laatste werkzaamheden hebben uitgevoerd, kunnen wij eind deze week al onze koelingen, vaatwasser, enz. weer terug plaatsen in de keuken.

Op maandag is het biljart weer geplaatst. De lei van het biljart is opnieuw afgevlakt en er is een nieuw laken opgelegd. Het biljart is daarom weer zo goed als nieuw en Biljartclub De Harde Keu kon er afgelopen donderdag weer gebruik van maken. Ook is afgelopen dinsdag voor het eerst weer gedart in het horecagedeelte. Hier is een mooie oplossing gevonden waarbij we de borden gemakkelijk kunnen ophangen en weer weghalen.

Verder is de tent deze week weggehaald. Deze hebben wij een tijd mogen gebruiken, maar het is inmiddels te koud geworden hiervoor. Arnold en Gerald nogmaals bedankt dat wij jullie tent hiervoor mochten gebruiken! Doordat de tent weg is, kunnen de mannen van Bouwgroep Dijkstra Draisma deze week met de garage bezig. Hier komt nieuw hout tegenaan en ook de deur van de garage zal worden vervangen. Verder zal de komende tijd de focus voornamelijk op de B&B komen te liggen.

We zijn inmiddels dus weer operatief met het horecagedeelte. Het is allemaal prachtig geworden en we hebben een belangrijke stap gezet. Maar ook zijn we er nog lang niet en hebben nog een hoop te doen voordat het gehele project is afgerond. Daarom blijven de updates gewoon doorgaan de komende tijd!
Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top