Gisteravond, 29 december 2022, vond het 16e Metslawier Gesloten Dartstoernooi plaats. Na drie waarde…

Gisteravond, 29 december 2022, vond het 16e Metslawier Gesloten Dartstoernooi plaats. Na drie waardeloze Corona-jaren mochten we eindelijk weer los. Het werd een zeer geslaagde editie met maarliefst 42 deelnemers!

Er werd eerst gedart in koppels en vervolgens mocht ieder zijn kunsten individueel vertonen in de singles waar er een winnaars -en verliezersronde was. Er waren een aantal zeer spannende partijen te bezichtigen voor het publiek welke ook in grote getale waren gekomen om de darters aan te moedigen, af te leiden of in sommige gevallen te masseren…

Uiteindelijk wist Jitse van der Wal in de finale te winnen van Marcel Timmerman. Dit betekende de eerste titel voor Jitse op het Gesloten Metslawier. Hij ontving de wisselbokaal uit handen van de flamboyante wedstrijdleider en Jitse zijn naam zal nu dus ook vereeuwigd worden in de wisselbokaal d.m.v. gravering.

Dank gaat uit naar Leo Mooibroek en Andries Visser voor de hulp bij de wedstrijdleiding. Maar vooral ook dank aan alle deelnemers en toeschouwers!

Volgend jaar zal er weer een Gesloten Metslawier zijn tussen kerst en de jaarwisseling, wij hopen jullie dan allemaal weer te zien!!!

Bekijk dit bericht op Facebook

2 reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top