Café Veldzicht – Week 31

Café Veldzicht – Week 31

Geen verbouwingen deze week, daarom geen foto's in deze categorie. Wij hebben ervoor gekozen om juist foto's van de bestaande situatie te maken. Dit wordt namelijk eerst het laatste weekend dat het cafégedeelte geopend zal zijn. Zo heeft ieder nog een aandenken aan hoe het was.
Biljartclub De Harde Keu had hierdoor gister eerst ook haar laatste clubavond. Want ook het biljart wordt weggehaald en gerestaureerd.

Vanaf komende maandag 5 augustus gaat de sloophamer erin! Ook in het café komt een nieuwe vloer, nieuwe plafonds, nieuwe bar, noujah eigenlijk zo ongeveer alles dus! Wij hopen begin oktober klaar te zijn met deze werkzaamheden en het café feestelijk te heropenen.

In de tijd tussen 5 augustus en begin oktober blijven wij gewoon doorgaan. We zullen de verkoop gaan doen vanuit de groene garage naast het café. Voor/tegen de garage zullen wij een grote tent plaatsen. Ook de lunchroom blijft natuurlijk gewoon geopend tijdens deze periode. Ook kunnen we vanuit de garage de nieuwe toiletten gewoon bereiken…

Kortom: we gaan volgende week weer een volgende fase in van het project. Het is ook voor ons af en toe een beetje behelpen door alle verbouwingen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

De komende weken volgen er meer ontwikkelingen, zoals de menukaart en lunchkaart en ook de nieuwe website! Hierover binnenkort snel meer. Blijf ons volgen!Bekijk dit bericht op Facebook

Geef een reactie

Uw e-mail adres is slechts ter bevestiging, maar wordt NIET weergegeven op deze site.

top