Vergaderen of feestlocatie

Vergadering of feest organiseren in Veldzicht?
Veldzicht Metslawier beschikt over een zaal van zo’n 50 m2. Deze zaal is prima geschikt voor het houden van een vergadering of het organiseren van een feest.

Vergaderen
De zaal in Veldzicht is ideaal voor het houden van vergaderingen. Wij kunnen plaats bieden aan maximaal zo’n 30 á 40 personen. Een beamer + scherm (en eventueel ook een laptop) zijn aanwezig. Uiteraard zorgen wij ook voor koffie en thee. Ook iets lekkers bij de koffie is mogelijk. U mag hierbij uiteraard zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat.

Wilt u een lunch-vergadering organiseren?
Ook dit is mogelijk in verschillende varianten! Vult u het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op om uw vergadering te plannen en te regelen op de manier zoals u dat prefereert.

Feesten en partijen
De zaal van Veldzicht leent zich uitstekend voor het organiseren van feesten en partijen. Ook kunnen wij in speciale gevallen (met veel bezoekers) de zaal en het horecagedeelte als één geheel verhuren. Op deze manier is Veldzicht Metslawier eigenlijk altijd uw geschikte feestlocatie! Naast dranken kunnen wij ook een buffet in verschillende soorten en maten voor u faciliteren.

Wilt u een feest organiseren bij Veldzicht?
Vult u dan het contactformulier in, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op om uw feest te plannen en al uw wensen door te nemen.

Kortom, voor vergaderingen en/of feesten en partijen moet u bij Veldzicht in Metslawier zijn!
Wij beschikken over een unieke locatie. Ook qua prijs zijn wij uniek, want wij brengen geen zaalhuur in rekening!

Voor het plannen van een vergadering of feest vind u hier het contactformulier.
Of bel geheel vrijblijvend met: 0519-241705 | 06-23341847

Vergaderzaal Veldzicht Metslawier
top